Central osiguranje d.d.

Spojeni povjerenjem, ponosni na raznolikost, tržišnu dostupnost i liderstvo, klijentima i partnerima nudimo jedinstven pristup kvalitetnoj i brzoj usluzi.

Osiguravajuća kuća

Vodeći kontinuiranu brigu o našim klijentima i stalnim povećanjem kvalitete naših usluga, naše djelovanje se temelji na projektnoj organizaciji, s jasnom misijom gdje smo kao osiguravatelj preuzeli rizik s osiguranika, te prihvaćamo nadoknaditi štete onima kod kojih su nastale i raspodijeliti ih na sve članove rizične zajednice na načelima uzajamnosti i solidarnosti.

Vrlo jasna poslovna vizija od koje ne odstupamo, strateška ulaganja, stalna zapošljavanja i ulaganja u ljudske potencijale kao i stalni rast prihoda čine nas prepoznatljivim primjerom uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini, što temeljimo na etičkim normama poslovanja, socijalnoj osjetljivosti, pomaganjem sportskih i kulturnih događaja te humanitarnim djelovanjem u zajednici u kojoj živimo i ostvarujemo prihod.

Uzimajući u obzir sve ranije navedeno, dolazimo do činjenice da smo poželjan partner u poslovanju, što predstavlja dodatnu motivaciju za rast i napredak, te poboljšanje uvjeta prema korisnicima naših usluga.

Zašto Central osiguranje

Central osiguranje je osiguravajuće društvo koje svoju poslovnu strategiju gradi na snazi vlastitoga kapitala, pružanju efikasne usluge osiguranicima kroz inovativan rad, stalnu komunikaciju s tržištem te spremnosti na promjene, poštujući pravila struke, čime težimo biti uspješniji od drugih.

Šteta se isplaćuje u roku od 24 sata od dana kad je likvidirana, odnosno kad je klijent potpisao dokument o visini štete.

Imamo odlične, stabilne i sigurne proizvode, vrlo konkurentne, kako cijenom tako i razinom pruženih usluga, što su klijenti jasno prepoznali, omogućujući nam time izvrsne poslovne rezultate.

Korporativna prednost

Korporativna prednost Central osiguranja ogleda se u pripadnosti velikoj grupaciji te povezanosti s društvima koja se bave srodnim djelatnostima. Na taj način osiguran je učinkovit prodajni kanal i praćenje klijenta tijekom vremena trajanja zaključenog ugovora o osiguranju, kao i sama procjena, likvidacija i isplata šteta u roku od 24 sata od dana potpisivanja dokumenta o visini štete, ukoliko dođe do istih.

Central osiguranje velikim osiguranjem čine elementi stvarani jasnom strategijom dugoročnog planiranja i razvoja, što klijenti prepoznaju, a ogledaju se u sljedećem:

• isplaćujemo štete u roku od 24 sata od dana kad je klijent potpisao dokument o visini štete;

• pratimo klijenta/osiguranika kroz veliki broj stanica tehničkih pregleda vozila, koje pružaju kompletnu uslugu za motorna i priključna vozila od same kontrole tehničke ispravnosti vozila, homologacije vozila, tehničkog ispitivanja vozila/atesta, utvrđivanja ispunjavanja tehničko – eksploatacijskih uvjeta te baždarenja tahografa;

• brinemo o financijskoj stabilnosti društva osiguranoj kroz pripadnost Grupi;

• imamo jasnu strategiju kroz prožimanje programskih, materijalno – tehničkih i ljudskih resursa;

• povezani smo s partnerima, respektabilnim društvima u oblastima u kojima djelujemo, kako domaćim tako i multinacionalnim kompanijama;

• partnerstvo s drugima predstavlja nam jasnu poslovnu viziju kojom pokazujemo svoje opredjeljenje za dugoročan stabilan rast i razvoj;

• poštujemo načela struke i pravnih propisa;

• brinemo za čovjeka kao pojedinca i uvažavamo zajednicu u kojoj djelujemo;

• opredijeljeni smo za društveno odgovorno poslovanje po etičkim normama;

• odajemo priznanje osiguranicima za ukazano povjerenje, praćenjem njihovih potreba i odgovaranjem na iste;

• zapošljavamo stručan, odgovoran i obrazovan kadar, uz razvijeni sustav kontinuirane edukacije svih djelatnika;

• težimo biti najveći osiguravatelj u Bosni i Hercegovini zbog snage povezanih društava;

• svjesni činjenice kako se povjerenje gradi godinama, a gubi u sekundama, s našim osiguranicima stvaramo odnos temeljen na partnerstvu kojim mi preuzimamo rizike koji ugrožavaju njihovu imovinu i njih same, nudeći brzu i efikasnu obradu visine šteta, kao i same isplate šteta u roku od 48 sati od dana kada klijent potpiše dokument o visini štete;

• jasnim i prepoznatljivim brendiranjem poslovnih prostora u kojima djelujemo pruža se, kako našim djelatnicima tako i našim klijentima, ugodno mjesto boravka;

• stvaramo okruženje koje potiče izvrsnost u svemu što radimo.

Stoga se slogan "Spojeni povjerenjem" pokazao kao uspješnica sinergijskog odnosa između nas kao osiguravatelja rizika i naših osiguranika.

Misija

Najveće smo domaće osiguravajuće društvo, koje ujedinjenim snagama, kroz brigu o klijentima, partnerima i zaposlenicima, pruža sigurnost, povjerenje i zadovoljstvo.

Spojeni povjerenjem, ponosni na raznolikost, tržišnu dostupnost i liderstvo, klijentima i partnerima nudimo jedinstven pristup kvalitetnoj i brzoj usluzi.

Vizija

Koristeći vlastite potencijale, snagu grupe, suvremene metode upravljanja, želimo postati i ostati lider na tržištu osiguranja.

Suočeni s trendovima na tržištu i u društvu, kontinuiranim ulaganjem u edukaciju i razvoj na svim nivoima te stvaranjem atmosfere povjerenja i pravednosti, kreiramo bolje okruženje unutar našeg poduzeća.

Razvijajući postojeće prodajne kanale i proizvode osiguranja, kreirajući nove, šireći poslovanje i na životna osiguranja te potpunom digitalizacijom poslovnih procesa želimo postati sinonim za suvremeno Društvo i vrhunsku uslugu.

Vrijednosti

Naše vrijednosti su pravičan način poslovanja, osjećaj pripadanosti organizaciji, međusobno poštovanje, te visoka radna etika. Tako ispunjavamo vlastite ciljeve, a klijente uz inovativan i moderan pristup vodimo ka ispunjenunju njihovih potreba.