#Bitizdravi uz Central osiguranje

Jedinstvena ponuda povodom Mjeseca ženskog i muškog zdravlja

U listopadu obilježavamo Mjesec ženskog zdravlja, kao podsjetnik o učestalom obolijevanju žena od karcinoma dojke. Mjesec u kojem želimo probuditi svijest o vlastitoj brizi za zdravlje te preventivnom sprječavanju obolijevanja redovnim pregledima ugovaranjem police Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja kod Central osiguranja, bez čekanja u redovima, bez gužvi i bez uputnica.

Studeni je poznat i kao „Movember“, u kojem je pažnja na muška oboljenja kada osim raka prostate i skrećemo pažnju i na druge zdravstvene tegobe kod muškaraca. Odlascima kod liječnika na vrijeme mnoga oboljenja se mogu spriječiti, a ranim otkrivanjem uspješno izliječiti“ rekli su nam predstavnici ovog poznatog domaćeg osiguravatelja.

Iz tog razloga Central osiguranje je do kraja 2022. godine omogućilo popust od - 20% na police individualnog i 25% na police porodičnog zdravstvenog osiguranja.

Bogati paketi zdravstvenog osiguranja koji daju više

”Kao domaća osiguravajuća kuća, polažemo veliku pažnju na odnos i korisničko iskustvo naših građana, a ponudu kreiramo u skladu s potrebama naših klijenata pravnih i fizička lica. U okviru pet paketa individualnog ili porodičnog dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium, naši osiguranici mogu brzo i jednostavno ostvariti neke od sljedećih usluga:

• Specijalističke liječniče preglede,
• Dijagnostičke postupke (laboratorijska dijagnostika: hematologija, biokemija krvi i urina, radiologija: RGT pretrage, ultra zvuk, CT, NMR, kontrastne pretrage),
• Propisane lijekove u okviru opće prihvaćenog medicinskog tretmana,
• Medicinska pomagala (npr. dioptrijska stakla, leće, proteze itd.),
• Psihoterapijske tretmane liječenja,
• Fizioterapijske tretmane liječenja,
• Hitni stomatološki tretmani uslijed nezgode.

Odabirom jednog od naših Medic paketa, osiguranici na raspolaganju imaju vrhunsku uslugu i stručno medicinsko osoblje u preko 30 zdravstvenih ustanova u BiH i to bez redova, bez čekanja i bez uputnica, jer želimo da naši korisnicu budu zdravi!” zaključuju na kraju iz Central osiguranja.

Za više informacija posjetite najbliže prodajno mjesto Central osiguranja ili nazovite Central call centar 0800 80 019.