Prijavi štetu preko Viber-a, Whats App-a ili Facebook-a

Nakon nastanka prometne nesreće u velikom broju slučajeva posljedice su manje ili veće materijalne štete na vozilima, ali nažalost događa se i veliki broj prometnih nesreća s daleko težim i tragičnijim posljedicama za vozače, suputnike ili pješake.

Sudionici nakon prometne nesreće očekuju brojne probleme počevši od prijevoza i zbrinjavanja oštećenog vozila s mjesta nesreće, popravka svojeg vozila, brige oko nabavke dijelova za zamjenu, prijave štete osiguratelju i sl. Central osiguranje u ovakvim situacijama pokazuje svoju pravu vrijednost vodeći brigu o osiguraniku na način da ove i slične probleme za Vas rješava putem programa Central Assistance.

Central Assistance je poseban program asistencije i pomoći na cesti za svoje klijente, ali i druge klijente koji žele imati brzu i kvalitetnu uslugu kada je to najpotrebnije. Istim smo se obavezali da osiguranicima u takvoj situaciji pomognemo u zbrinjavanju oštećenog vozila i putnika te kontaktom na Viber, WhatsApp ili Facebook osiguranici dobivaju upute o tome što trebaju poduzeti da bi ostvarili pravo na naknadu štete temeljem police osiguranja od automobilske odgovornosti.

Kod nastanka štete odmah prijavite osigurani slučaj. Postupak rješavanja štete započinje nakon vaše prijave štete koju ste do sada prijavljivali na našim prodajnim mjestima. Od sada to možete učiniti putem mobilnih aplikacija Viber, WhatsApp ili Facebooka.

Kako bi Vaš odštetni zahtjev obradili u najkraćem roku, molimo Vas da izvršite prijavu, nakon čega slijedi pregled vozila, procjena i u konačnici isplata troškova nastale štete.

U želji da svojim korisnicima pojednostavi i ubrza potrebne procedure u slučaju nezgode, smanji stresne situacije, poveća sigurnost od neizvjesnosti i sl. Central osiguranje uvodi programe koji se temelje na modernim tehnologijama, štede vrijeme i povećavaju razinu usluge te maksimalno skraćuju proces koji se odvija od nastanka do isplate štete. Program usluga se temelji na informacijama u relanom vremenu, a kroz vremensku uštedu našim korisnicima štedimo novac.